Atria nautalastu E 24x24x5mm n2kg kypsä
2078675900008
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
2
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Valmiiksi kypsennetty, vähärasvainen naudan E lastu sopii monipuoliseen ruoanlaittoon. Sitä voi käyttää mm. kastikkeisiin tai uuniruokiin. Atrian kypsä naudan E lastu on valmistettu suomalaisesta naudanlihasta. Siihen on lisätty myös suolaa. Naudan E lastu on saatavilla 2 kg pakkauksissa.
Ainesosat
Naudanliha, jodioitu merisuola, rypsiöljy. Naudanlihan alkuperä Suomi. 100 g tuotetta on käytetty 109 g lihaa
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 584  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 139  kcal |
Rasvaa | 5.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.8  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 22  g |
Suolaa | 0.5  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Raaka-aineen määrä per 100g valmista tuotetta | 109  g |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6759 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Esikuumennus omassa pakkauksessaan, reiällisessä 1/1 65 mm GN -vuoassa, 5 pussia/vuoka. Yhdistelmäuunissa höyrytoiminnolla 90 °C kunnes sisälämpötila on 40 °C, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi valmistettavaan ruokaan. Loppukuumennus noin 10 minuuttia ruokalajista riippuen, kunnes sisälämpötila on 70 °C. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Föruppvärmning i egen förpackning, i perforerad GN-kantin i stål 1/1 65 mm, 5 påsar/kantin. I kombinationsugn med ångfunktion 90 °C tills innertemperaturen är 40 °C, då produkten är lös för att tillsättas till den tillredda maten. Slutuppvärmning cirka 10 minuter beroende på maträtt, tills innertemperaturen är 70 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä sianlihaa |