Atria Paahdettu Kanan Fileekuutio (15x15mm) irtopakaste 2,5kg
6407810017114
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
2
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Paahdettu kanan fileekuutio on mainio raaka-aine erilaisille kanaruuille. Atrian paahdettu kanan fileekuutio on valmistettu maukkaasta suomalaisesta kananlihasta. Kanakuutiot ovat saatavilla irtopakasteina 2,5 kg pakkauksissa, jotka soveltuvat ravintolakeittiöille ja suurtalouskeittiöille.
Ainesosat
Broilerin filee (98 %), vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451), dekstroosi. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Broilerinliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 98 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
| Sisältää |
Sokereita 
Fosfaatti  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Energiasisältö (kJ) | 462  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 109  kcal |
| Rasvaa | 1.6  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.5  g |
| Hiilihydraattia | 0.7  g |
| Ravintokuitua | 0  g |
| Proteiinia | 23  g |
| Suolaa | 1.2  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E450 Dinatriumdifosfaatti 
E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
| Brändinimi | Atria |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 1711 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistusohjeet | Ota tuote kylmiöön sulamaan vuorokausi ennen käyttöä. Tuote on mahdollista käyttää myös jäisenä esim. kylmävalmistusprosessissa. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Låt produkten tina i kylrummet ca ett dygn före tillredningen. Produkten är också möjligt att använda fryst t.ex. i kalltillverkningsprocessen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |





