Atria Perhetilan naturel kanan fileesuikale 400g
6407830037307
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Broilerinfilee
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Broilerinliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 418  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 99  kcal |
Rasvaa | 1.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.4  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 22  g |
Suolaa | 0.13  g |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 3730 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2 min ja hauduta 6 - 8 min kypsäksi. Mausta haluamallasi tavalla. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta ut filéstrimlorna i rumstemperatur ½ timme före tilllagningen. Bryn i en het panna i en skvätt olja ca 2 minuter och låt småkoka 6 - 8 min färdigt. Krydda som du vill. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |