Atria perinteinen karjalanpaisti 700g
6407830032562
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
3
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Viljaporsaanliha 60 % (Alkuperä Suomi), naudanliha 40 % (Alkuperä Suomi, Teurastettu Suomi, Leikattu Suomi)
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 60 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
| Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 40 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
| Energiasisältö (kJ) | 720  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 173  kcal |
| Rasvaa | 11  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.5  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Ravintokuitua | 0  g |
| Proteiinia | 19  g |
| Suolaa | 0.1  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Brändinimi | Atria |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 3257 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistusohjeet | Ota lihat huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Kuumenna uuni 200 °C. Laita vuokaan 2 tl suolaa, 8-10 pippuria, 2 sipulia lohkoina ja vettä niin, että lihat juuri peittyvät. Kypsennä uunivuoassa 200 °C tasalämpöuunissa noin 3 tuntia. Peitä vuoka kypsymisen loppuvaiheessa kannella. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta ut köttet i rumstemperatur ½ timme före tillagningen. Värm ugnen till 200 °C. Sätt ugnsform 2 tsk salt, 8-10 peppar, 2 lökar i klyftor och just så mycket vatten att del täcker köttet. Stek i ugnsform 200 °C traditionell ugn ca 3 timmar. Lägg på ett lock i slutskedet av stekningen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
| Alin varastointilämpötila | 5 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 8 °C |





