Ohita sisältöön Siirry navigointivalikkoon
Tiedote K3-asiakkaille: luovumme ME2-myyntiyksiköstä 6.6. Lue lisää tästä ->

Atria Possun Uuniliha n800g

2078230800002 Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
3,2  KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Tuotetiedot
Viljaporsaanliha
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa Suomi 
Ainesosien alkuperät
Sianliha Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi 
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura 
Ohra 
Ruis 
Speltti 
Vehnä 
Kala 
Lupiini 
Maito 
Laktoosi 
Mantelit 
Muna 
Nilviäiset 
Pähkinät 
Cashewpähkinä 
Hasselpähkinä 
Maapähkinä 
Pistaasipähkinä 
Saksanpähkinä 
Rikkidioksidi ja sulfiitit 
Seesaminsiemenet 
Selleri 
Sinappi 
Soijapavut 
Äyriäiset 
Sisältää runsaasti Proteiini 
Luonnollinen lähde Natrium tai suola 
Energiasisältö (kJ) 1204  kJ
Energiasisältö (kcal) 291  kcal
Rasvaa 26  g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja 9  g
Hiilihydraattia 0  g
Ravintokuitua 0  g
Proteiinia 15  g
Suolaa 0.1  g
Hiilihydraattia, josta laktoosia 0  g
Muut tuotetiedot
Brändinimi Atria 
Täydellinen tuotenimi (suomi) Atria Possun Uuniliha n800g 
Täydellinen tuotenimi (ruotsi) Atria Ugnskött av Gris ca800g 
Täydellinen tuotenimi (eng.) Atria Pork for Oven Roasting ca800g 
Pakkausmerkintä Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) 
Pakkaustyyppi Rasia 
Tavarantoimittajan tuotenumero 2306 
Asetuksen tyyppi Terveysmerkki / Tunnistusmerkki 
Valmistusohjeet Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistusta. Mausta liha ja paista uunissa kokonaisena aluksi 200°C:ssa 30 minuuttia. Pienennä lämpö 150°C:een ja jatka kypsentämistä noin 2 ½ tunnin ajan. Tarjoa kokonaisena perunalisäkkeen kanssa tai paloittele kypsä liha esim. keittoon. 
Valmistusohjeet (ruotsi) Ta fram köttet i rumstemperatur cirka en timme före tillagning. Krydda köttet och stek hel i ugn i 200°C i 30 minuter. Sänk temperaturen till 150°C och fortsätt steka i cirka 2 ½ timmar. Servera köttet helt med potatis eller fördela det tillagade köttet i t.ex. en soppa. 
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) Säilytys alle +6 °C 
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) Förvaring under +6 °C 
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) Storage temperature under +6 °C 
Alin varastointilämpötila 5  °C
Ylin varastointilämpötila 8  °C
Tarkista aina tuotetiedot pakkauksesta.

Inspiraatio

Uudistimme tuotekonseptimme

Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Lue lisää

Edessä huikea yhteistyövuosi 2023

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2022 on valittu - onnea voittajlle! Pysy kuulolla, ensi vuoden kilpailua hiotaan jo kovaa vauhtia.
Lue lisää

Huolehditaan hävikistä

Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Lue lisää

Mutkaton menu helposti

Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Lue lisää
  • wihuri.png
  • wipak.png
  • wihuri-metrotukku.png
  • Tekninen-Kauppa.png
  • Jetflite.png