Atria possun uuniliha n800g
2078230800002
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
3,2
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Possun Uuniliha valmistuu maukkaimmaksi hitaasti hauduttaen ylikypsäksi. Paloittele keittoon tai tarjoa kokonaisena esimerkiksi vihanneslisäkkeen kanssa. Naturell uuniliha on maustamaton.
Ainesosat
Viljaporsaanliha
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 1204  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 291  kcal |
Rasvaa | 26  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 15  g |
Suolaa | 0.15  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 2306 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistusta. Mausta liha ja paista uunissa kokonaisena aluksi 200°C:ssa 30 minuuttia. Pienennä lämpö 150°C:een ja jatka kypsentämistä noin 2 ½ tunnin ajan. Varmista, että lihan sisälämpötila on 70 astetta. Tarjoa kokonaisena perunalisäkkeen kanssa tai paloittele kypsä liha esim. keittoon. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta fram köttet i rumstemperatur cirka en timme före tillagning. Krydda köttet och stek hel i ugn i 200°C i 30 minuter. Sänk temperaturen till 150°C och fortsätt steka i cirka 2 ½ timmar. Se till att innertemperaturen i köttet är 70 grader. Servera köttet helt med potatis eller fördela det tillagade köttet i t.ex. en soppa. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |