Atria Punainen lenkki 500g
6407870074218
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
10
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Viljaporsaanliha, vesi, perunatärkkelys, silava, naudanliha, koneellisesti eroteltu viljaporsaanliha (Suomi), kamara, jodioitu suola, naudan sidekudosproteiini, perunakuitu, stabilointiaine E 450, naudan rasva, dekstroosi, maltodekstriini, hapettumisenestoaine E 301, mausteet (mm. korianteri, inkivääri, valkopippuri), säilöntäaine natriumnitriitti, aromit (mm. paprika). Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 32 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 9 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Koneellisesti eroteltu sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 1 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Sisältää |
Sokereita 
Natriumnitriitti  Fosfaatti  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 1071  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 258  kcal |
Rasvaa | 21  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 8.1  g |
Hiilihydraattia | 9.2  g |
Ravintokuitua | 0.4  g |
Proteiinia | 7.8  g |
Suolaa | 2  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E250 Natriumnitriitti 
E301 Natriumaskorbaatti  E450 Dinatriumdifosfaatti  |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 7459 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Kuori makkara ja laita se uuninkestävään astiaan. Kuumenna uunissa 200°C n. 1015 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Skala korven och lägg den i en ugnsform. Hetta upp i ugn i 200°C ca 1015 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |