Atria syskonkorvbullar 5kg/7g kokad fryst
6407800011917
Atria Suomi Oy
Sales unit:
ST
Sales amount:
1
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Atrian kypsä siskonmakkarapallo on valmistettu suomalaisen broilerin ja viljaporsaan lihasta. Kypsä valmis siskonmakkarapallo on helppokäyttöinen. Sulata kylmässä ja lisää kuuman keiton joukkoon. Siskonmakkarapallo on saatavana 5 kg pakkauskoossa pakasteena.
Ingredients
Liha (viljaporsas, broileri), vesi, SOIJAPROTEIINIVALMISTE, perunajauho, jodioitu suola, perunakuitu, dekstroosi, stabilointiaine E 450, aromit, kaliumkloridi, hapettumisenestoaine E 300, mausteet (korianteri, valkopippuri, inkivääri), savuaromi. Viljaporsaan- ja broilerinlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 51 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Broilerinliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 28 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Soijapavut  |
Ei sisällä allergeenia |
Kaura 
Ohra  Ruis  Speltti  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Äyriäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  |
Sisältää |
Sokereita 
Fosfaatti  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Maito  |
Energiasisältö (kJ) | 825  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 198  kcal |
Rasvaa | 11  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.1  g |
Hiilihydraattia | 4.2  g |
Ravintokuitua | 1.8  g |
Proteiinia | 19  g |
Suolaa | 1.3  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E322 Lesitiinit  E450 Dinatriumdifosfaatti  E508 Kaliumkloridi  |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 7516 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Ota tuote kylmiöön sulamaan vuorokausi ennen käyttöä. Lisää valmiiseen keittopohjaan ja loppukuumenna +75 °C :een |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Låt produkten tina i kylrummet ca ett dygn före tillredningen. Tillsätt i soppor och värm upp till 75 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |