Atria takuumurea naturell naudan ulkofileepihvi 300g
6407800002564
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
2
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Naudan ulkofilee
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 474  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 112  kcal |
Rasvaa | 3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.6  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 21  g |
Suolaa | 0.1  g |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4339 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Ota pihvit huoneenlämpöön n. ½ tuntia ennen kypsennystä. Pyyhi pihvien pinnat. Mausta ja paista kuumalla pannulla vähäisessä öljyssä muutama minuutti per puoli, kunnes sisälämpötila saavuttaa halutun kypsyysasteen. Kiedo pihvit löyhästi folioon, jotta höyry pääsee ulos ja anna vetäytyä n. 10 min. Huomioi, että sisälämpötila nousee vetäytymisen aikana vielä pari astetta. Voit tarjoilla pihvit yrttivoin kera. Yrttivoihin tarvitset 50 g pehmeää voita, 2 tl murskattua valkosipulia ja tuoretta hakattua persiljaa. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta ut biffarna i rumstemperatur ca ½ t före stekningen. Torka av biffarna. Krydda och stek i en het panna i en liten mängd olja i 24 minuter. Låt köttet dra sig. Krydda och stek i en het panna i en liten mängd olja i några minuter per sida, tills innertemperaturen når önskad stekningsgrad. Linda biffarna löst i folie så att ångan släpps ut och låt dra i ca 10 minuter. Observera att innertemperaturen stiger ännu ett par grader medan det drar sig. Du kan servera biffar med örtsmör. För örtsmör behövs 50 g mjukt smör, 2 tsk krossad vitlök och färskt hackat persilja. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |