Atria takuumurea naudan paahtopaisti n1kg
2078421600008
Atria Suomi Oy
Sales unit:
KG
Sales amount:
1
KG
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Ingredients
Naudanliha
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 500  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 120  kcal |
Rasvaa | 3.9  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.8  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 21  g |
Suolaa | 0.1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4216 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Paahtopaisti soveltuu parhaiten uunissa kypsennettäväksi paistiksi sekä haudutettaviin liharuokiin. Kypsä paisti on suosittu myös kylminä leikkeleinä. Valmistusohje paistina: Ota paahtopaisti huoneenlämpöön n. 1-2 h ennen kypsennystä. Ruskista paisti pannulla voi-öljyseoksessa. Mausta pinta suolalla ja pippurilla, ja nosta paisti uunivuokaan. Työnnä lämpömittari lihan paksuimpaan kohtaan ja kypsennä 150-asteisessa uunissa haluttuun kypsyyteen. Huomioi, että sisälämpötila nousee pari astetta vielä vetäytymisen aikana. Ota paisti uunista, kiedo löyhään foliokääreeseen ja anna vetäytyä 15 min. Valmistusohje pihveinä: Ota paahtopaisti huoneenlämpöön 1-2 h kokkausta. Leikkaa paisti poikkisyin 1,5 cm paksuiksi pihveiksi. Mausta pihvit molemmin puolin suolalla ja pippurilla. Grillaa tai paista pannulla tilkassa öljyä n. 4 min per puoli haluttuun kypsyyteen. Kiedo pihvit löyhään foliokääreeseen ja anna vetäytyä 10 min. Sekoita kattilassa 4 dl kermaa, 2 rkl soijakastiketta, 2 tl Dijon-sinappia ja ripaus rouhittua mustapippuria. Kiehauta kastikkeeksi.Lisää reseptejä: atria.fi/reseptit |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagningav rostbiff: Ta ut rostbiffen i rumstemperatur ca 1-2 timme före tillagningen. Bryn steken i en blandning av smör och olja. Krydda ytan med salt och peppar och lägg köttet i en ugnsform. Stick in en stektermometer i köttets tjockaste del och stek till önskad stekningsgrad i ugnen i 150 °C. Observera att innertemperaturen stiger ännu ett par grader medan det drar sig.Ta ut köttet från ugnen, linda det löst i folie så att ångan släpps ut och låt dra i 15 minuter före skärande.Tillagning skuret i biffar: Ta ut rostbiffen i rumstemperatur ca 1-2 timme före tillagningen. Skär upp steken i 1,5 mm tjocka skivor biffen. Krydda ytan med salt och peppar. Grilla eller stek i en panna i en skvätt olja i ca 4 minuter på vardera sida till önskad stekningsgrad. Linda biffarna löst i folie så att ångan släpps ut och låt dra i 10 minuter. Gör såsen av grädde (4 dl), sojasås (2 msk), Dijon-senap (2 tsk), och krossad svartpeppar. Bland ingredienserna i en kastrull och koka upp. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |