Atria takuumurea naudan paahtopaisti n1kg
2078421600008
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
1
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Tuotekuvaus
Naudanliha
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 500  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 120  kcal |
Rasvaa | 3.9  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.8  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 21  g |
Suolaa | 0.1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brändinimi | Atria |
Täydellinen tuotenimi (suomi) | Atria Takuumurea Naudan Paahtopaisti n1,0kg |
Täydellinen tuotenimi (ruotsi) | Atria Garanterat Mör Rostbiff av Nöt ca1,0kg |
Täydellinen tuotenimi (eng.) | Atria Guaranteed Tender Roast Beef ca1,0kg |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4216 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Paahtopaisti soveltuu parhaiten uunissa kypsennettäväksi paistiksi sekä haudutettaviin liharuokiin. Kypsä paisti on suosittu myös kylminä leikkeleinä. Valmistusohje paistina: Ota paahtopaisti huoneenlämpöön n. 1-2 h ennen kypsennystä. Ruskista paisti pannulla voi-öljyseoksessa. Mausta pinta suolalla ja pippurilla, ja nosta paisti uunivuokaan. Työnnä lämpömittari lihan paksuimpaan kohtaan ja kypsennä 150-asteisessa uunissa haluttuun kypsyyteen. Huomioi, että sisälämpötila nousee pari astetta vielä vetäytymisen aikana. Ota paisti uunista, kiedo löyhään foliokääreeseen ja anna vetäytyä 15 min. Valmistusohje pihveinä: Ota paahtopaisti huoneenlämpöön 1-2 h kokkausta. Leikkaa paisti poikkisyin 1,5 cm paksuiksi pihveiksi. Mausta pihvit molemmin puolin suolalla ja pippurilla. Grillaa tai paista pannulla tilkassa öljyä n. 4 min per puoli haluttuun kypsyyteen. Kiedo pihvit löyhään foliokääreeseen ja anna vetäytyä 10 min. Sekoita kattilassa 4 dl kermaa, 2 rkl soijakastiketta, 2 tl Dijon-sinappia ja ripaus rouhittua mustapippuria. Kiehauta kastikkeeksi.Lisää reseptejä: atria.fi/reseptit |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagningav rostbiff: Ta ut rostbiffen i rumstemperatur ca 1-2 timme före tillagningen. Bryn steken i en blandning av smör och olja. Krydda ytan med salt och peppar och lägg köttet i en ugnsform. Stick in en stektermometer i köttets tjockaste del och stek till önskad stekningsgrad i ugnen i 150 °C. Observera att innertemperaturen stiger ännu ett par grader medan det drar sig.Ta ut köttet från ugnen, linda det löst i folie så att ångan släpps ut och låt dra i 15 minuter före skärande.Tillagning skuret i biffar: Ta ut rostbiffen i rumstemperatur ca 1-2 timme före tillagningen. Skär upp steken i 1,5 mm tjocka skivor biffen. Krydda ytan med salt och peppar. Grilla eller stek i en panna i en skvätt olja i ca 4 minuter på vardera sida till önskad stekningsgrad. Linda biffarna löst i folie så att ångan släpps ut och låt dra i 10 minuter. Gör såsen av grädde (4 dl), sojasås (2 msk), Dijon-senap (2 tsk), och krossad svartpeppar. Bland ingredienserna i en kastrull och koka upp. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
Inspiraatio
Uudistimme tuotekonseptimme

Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Lue lisää
Edessä huikea yhteistyövuosi 2023

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2022 on valittu - onnea voittajlle! Pysy kuulolla, ensi vuoden kilpailua hiotaan jo kovaa vauhtia.
Lue lisää
Huolehditaan hävikistä

Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Lue lisää
Mutkaton menu helposti

Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Lue lisää