Ohita sisältöön Siirry navigointivalikkoon
Poikkeuksia jakelussa Tampereella jääkiekon MM-kisojen johdosta. Lue lisää tästä -> 
Tiedote K3-asiakkaille: luovumme ME2-myyntiyksiköstä 6.6. Lue lisää tästä ->

Atria Guaranteed Tender Topside of Beef ca1,0kg

2078431800009 Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
1  KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Tuotetiedot
Naudanliha
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa Suomi 
Ainesosien alkuperät
Naudanliha Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi 
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura 
Ohra 
Ruis 
Speltti 
Vehnä 
Kala 
Lupiini 
Maito 
Laktoosi 
Mantelit 
Muna 
Nilviäiset 
Pähkinät 
Cashewpähkinä 
Hasselpähkinä 
Maapähkinä 
Pistaasipähkinä 
Saksanpähkinä 
Rikkidioksidi ja sulfiitit 
Seesaminsiemenet 
Selleri 
Sinappi 
Soijapavut 
Äyriäiset 
Sisältää runsaasti Proteiini 
Luonnollinen lähde Natrium tai suola 
Energiasisältö (kJ) 467  kJ
Energiasisältö (kcal) 111  kcal
Rasvaa 2.5  g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja 1.1  g
Hiilihydraattia 0  g
Ravintokuitua 0  g
Proteiinia 22  g
Suolaa 0.1  g
Hiilihydraattia, josta laktoosia 0  g
Muut tuotetiedot
Brändinimi Atria 
Täydellinen tuotenimi (suomi) Atria Takuumurea Naudan Sisäpaisti n1,0kg 
Täydellinen tuotenimi (ruotsi) Atria Garanterat Mör Innanlår av Nöt ca1,0kg 
Täydellinen tuotenimi (eng.) Atria Guaranteed Tender Topside of Beef ca1,0kg 
Pakkausmerkintä Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) 
Sydänmerkki 
Pakkaustyyppi Määrittelemätön pakkaus 
Tavarantoimittajan tuotenumero 4318 
Asetuksen tyyppi Terveysmerkki / Tunnistusmerkki 
Valmistusohjeet Valmistusohje paistina: Ota sisäpaisti huoneenlämpöön 1-2 h ennen kokkausta. Ruskista paisti pannulla voi-öljyseoksessa. Mausta pinnat suolalla ja pippurilla, ja nosta paisti uunivuokaan. Työnnä lämpömittari paistin paksuimpaan kohtaan ja kypsennä 150-asteisessa uunissa haluttuun kypsyyteen. Huomioi, että sisälämpötila nousee pari astetta vielä vetäytymisen aikana. Ota paisti uunista, kiedo löyhään foliokääreeseen ja anna vetäytyä 15 min. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Viipaleet maistuvat myös kylmänä leikkeleenä.Nurmon pata: Ota paisti huoneenlämpöön 1 h ennen kokkausta. Pyyhi paisti talouspaperilla ja leikkaa se reilun kokoisiksi kuutioiksi. Paista kuutiot kauniin ruskeiksi pannulla voissa muutamassa erässä. Laita kuutiot pataan. Huuhtele pannu tilkalla viiniä ja kaada se lihojen päälle. Lisää muutama oksa tuoretta timjamia ja rosmariinia, 2 tl suolaa, 1 tl mustapippureita, 4 laakerinlehteä, 70 g tomaattipyreetä, sekä 2 porkkanaa ja 4 salottisipulia reiluina lohkoina. Kaada päälle n. 4 dl punaviiniä ja n. 4 dl lihalientä niin, että neste peittää ainekset lähes kokonaan. Aseta kansi paikoilleen ja kypsennä pataa 150 °C uunissa 3 h.Lisää reseptejä: atria.fi/reseptit 
Valmistusohjeet (ruotsi) Tillagning av rost: Ta ut steken i rumstemperatur ca 1-2 timme före tillagningen. Bryn steken i en blandning av smör och olja. Krydda ytan med salt och peppar och lägg köttet i en ugnsform. Stick in en stektermometer i köttets tjockaste del och stek filén i ugnen i 150 °C till önskad stekningsgrad. Observera att innertemperaturen stiger ännu ett par grader medan det drar sig. Ta ut köttet från ugnen, linda det löst i folie så att ångan släpps ut och låt dra i 15 minuter. Skär i tunna skivor. Steken som blir över kan användas som kallskuret.Nurmogryta: Ta ut steken i rumstemperatur ca 1-2 timme före tillagningen. Torka av köttet med hushållspapper och skär det i rejäla tärningar. Stek tärningarna i ett antal portioner i smör i en kastrull tills de är vackert bruna. Lägg tärningarna i en kastrull och skölj slutligen pannan med en skvätt vin och häll den över köttet. Tillsätt färsk timjan och rosmarin, 2 tsk salt, 1 tsk svartpeppar, 4 lagerblad, 70 g tomatpuré och 2 morötter och 4 schalottenlök i rejäla klyftor. Häll över ca 4 dl rött vin och ca 4 dl buljongen så att vätskan täcker ingredienserna nästan helt. Sätt locket på plats och stek grytan i ugnen i 150°C i ca 3 timmar. 
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) Säilytys alle +6 °C 
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) Förvaring under +6 °C 
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) Storage temperature under +6 °C 
Alin varastointilämpötila 5  °C
Ylin varastointilämpötila 8  °C
Tarkista aina tuotetiedot pakkauksesta.

Inspiraatio

Uudistimme tuotekonseptimme

Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Lue lisää

Edessä huikea yhteistyövuosi 2023

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2022 on valittu - onnea voittajlle! Pysy kuulolla, ensi vuoden kilpailua hiotaan jo kovaa vauhtia.
Lue lisää

Huolehditaan hävikistä

Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Lue lisää

Mutkaton menu helposti

Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Lue lisää
  • wihuri.png
  • wipak.png
  • wihuri-metrotukku.png
  • Tekninen-Kauppa.png
  • Jetflite.png