Atria takuumurea naudan sisäpaisti n1kg
2078431800009
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
1
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Naudanliha
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 467  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 111  kcal |
Rasvaa | 2.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.1  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 22  g |
Suolaa | 0.1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4318 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Valmistusohje paistina: Ota sisäpaisti huoneenlämpöön 1-2 h ennen kokkausta. Ruskista paisti pannulla voi-öljyseoksessa. Mausta pinnat suolalla ja pippurilla, ja nosta paisti uunivuokaan. Työnnä lämpömittari paistin paksuimpaan kohtaan ja kypsennä 150-asteisessa uunissa haluttuun kypsyyteen. Huomioi, että sisälämpötila nousee pari astetta vielä vetäytymisen aikana. Ota paisti uunista, kiedo löyhään foliokääreeseen ja anna vetäytyä 15 min. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Viipaleet maistuvat myös kylmänä leikkeleenä.Nurmon pata: Ota paisti huoneenlämpöön 1 h ennen kokkausta. Pyyhi paisti talouspaperilla ja leikkaa se reilun kokoisiksi kuutioiksi. Paista kuutiot kauniin ruskeiksi pannulla voissa muutamassa erässä. Laita kuutiot pataan. Huuhtele pannu tilkalla viiniä ja kaada se lihojen päälle. Lisää muutama oksa tuoretta timjamia ja rosmariinia, 2 tl suolaa, 1 tl mustapippureita, 4 laakerinlehteä, 70 g tomaattipyreetä, sekä 2 porkkanaa ja 4 salottisipulia reiluina lohkoina. Kaada päälle n. 4 dl punaviiniä ja n. 4 dl lihalientä niin, että neste peittää ainekset lähes kokonaan. Aseta kansi paikoilleen ja kypsennä pataa 150 °C uunissa 3 h.Lisää reseptejä: atria.fi/reseptit |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagning av rost: Ta ut steken i rumstemperatur ca 1-2 timme före tillagningen. Bryn steken i en blandning av smör och olja. Krydda ytan med salt och peppar och lägg köttet i en ugnsform. Stick in en stektermometer i köttets tjockaste del och stek filén i ugnen i 150 °C till önskad stekningsgrad. Observera att innertemperaturen stiger ännu ett par grader medan det drar sig. Ta ut köttet från ugnen, linda det löst i folie så att ångan släpps ut och låt dra i 15 minuter. Skär i tunna skivor. Steken som blir över kan användas som kallskuret.Nurmogryta: Ta ut steken i rumstemperatur ca 1-2 timme före tillagningen. Torka av köttet med hushållspapper och skär det i rejäla tärningar. Stek tärningarna i ett antal portioner i smör i en kastrull tills de är vackert bruna. Lägg tärningarna i en kastrull och skölj slutligen pannan med en skvätt vin och häll den över köttet. Tillsätt färsk timjan och rosmarin, 2 tsk salt, 1 tsk svartpeppar, 4 lagerblad, 70 g tomatpuré och 2 morötter och 4 schalottenlök i rejäla klyftor. Häll över ca 4 dl rött vin och ca 4 dl buljongen så att vätskan täcker ingredienserna nästan helt. Sätt locket på plats och stek grytan i ugnen i 150°C i ca 3 timmar. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |