Atria Viljaporsaan Pieni Juhlakinkku, pakaste n2,5kg
2078266700000
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö
KG
ME1 koko:
15
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Viljaporsaan pieni juhlakinkku on noin 2,5 kilon nahallinen verkotettu juhlakinkku pienemmän kinkun tarpeeseen. Sopii joulukinkuksi mainosti esimerkiksi pienemmälle seurueelle tai vaikkapa pikkujoulukinkuksi.
Ainesosat
Viljaporsaan kinkku 86 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451). Voimakassuolainen. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 86 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
| Sisältää |
Vettä 
Fosfaatti  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
| Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
| Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
| Energiasisältö (kJ) | 930  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 224  kcal |
| Rasvaa | 18  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 6.6  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Hiilihydraattia, josta sokereita | 0  g |
| Ravintokuitua | 0  g |
| Proteiinia | 15  g |
| Suolaa | 1.8  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E450 Dinatriumdifosfaatti 
E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
| Brändinimi | Atria |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 2667 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistusohjeet | Poista pakkaus. Pyyhi kinkun pinta kuivaksi ennen paistoa. Laita kinkku ritilälle uunipellin päälle kamarapuoli ylöspäin ja työnnä lihalämpömittarin kinkun paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 110-120 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C. Paistoaika n. 1 1,5 h / kg. Poista verkko paiston jälkeen. Kinkku säilyy kypsennettynä n. viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C. Pakastekinkun sulatus: Anna kinkun sulaa hitaasti jääkaapissa omassa pakkauksessaan. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta bort förpackningen. Torka skinkans yta torr före stekningen. Sätt skinkan på galler på en ugnsplåt med svålen uppåt och stick en stektermometer i skinkans tjockaste del. Stek i 110-120 °C tills skinkans innertemperatur är 7780 °C. Stektiden är ca 11,5 h/kg. Ta bort nätet efter stekningen. Skinkan håller som stekt i ungefär en vecka, om den kyls ned snabbt efter stekningen och förvaras i under +6 °C. Upptining av djupfryst skinka: Låt skinka tina upp långsamt i sin egen förpackning. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
| Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |





