Atria overcooked beef chuck ca2kg
2078668800001
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
2
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ylikypsä naudan niska on hitaasti haudutettu liha, joka sopii monipuoliseen ruuanlaittoon. Atrian maukas ylikypsä naudan niska on valmistettu suomalaisesta naudanlihasta. Se on saatavilla 2 kg pakkauksissa, jotka sopivat ravintolakeittiöiden ja suurtalouskeittiöiden käyttöön.
Ainesosat
Naudan niska (89 %), vesi, jodioitu merisuola. Pakkaus sisältää n. 40 % lihasnestettä. Naudanlihan alkuperä Suomi.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 89 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 563  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 135  kcal |
Rasvaa | 7.4  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.9  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 17  g |
Suolaa | 0.76  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6688 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Viipaloi ylikypsä naudan niska ja aseta viipaleet 1/1 -65 GN -vuokaan limittäin. Lisää pakkauksen liemi vuokaan. Peitä vuoka kannella ja kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla +160 °C, kosteus 50 %, sisälämpö + 70 °C, noin 20-30 minuuttia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Skiva den extra möra halsbiten av nöt och lägg skivorna så att de överlappar varandra i en 1/1-65 GN-form. Tillsätt förpackningens spad i formen. Täck formen med lock och hetta upp med kombinationsugnens multifunktion till 160 °C, fuktighet 50 %, innertemperatur + 70 °C, cirka 2030 minuter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä sianlihaa |