Atria ylikypsä possun kassler n2kg
2078674200000
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
2
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kassler leikataan possun etuselästä, josta saa maukkaita pihvejä ja paloja. Kassler sopii mainiosti erilaisten uuniruokien raaka-aineeksi. Atria ylikypsä halkaistu possun kassler on valmistettu suomalaisesta possun lihasta ja se on saatavana 2 kg pakkauksissa.
Ainesosat
Viljaporsaan niska (89 %), vesi, jodioitu merisuola. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 89 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 707  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 170  kcal |
Rasvaa | 12  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.7  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 16  g |
Suolaa | 0.78  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6742 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Viipaloi kassler ja aseta viipaleet 1/1 65 mm GN -vuokaan limittäin. Lisää pakkauksen liemi vuokaan. Peitä vuoka kannella ja kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla +160 °C, kosteus 50 %, sisälämpö + 70 °C, noin 20 - 30 minuuttia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Skiva den kassler och lägg skivorna överlappande i en 1/1 65 mm GN-kantin. Tillsätt förpackningens spad i kantinen. Täck kantinen med lock och hetta upp med kombinationsfunktionen i kombinationsugn +160 °C, fuktighet 50 %, innertemperatur +70 °C, cirka 2030 minuter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |