Atria slow cooked alder-smoked pork neck ca2kg/ca50-80g sliced
2078046800005
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
2
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Atria ylikypsä savustettu possun kassler viipaloitu on valmiiksi viipaloitu ja leppäsavulla savustettu kassler. Pinnan reilu savustus takaa maukkaan ja savuisen lopputuloksen. Atria ylikypsä savustettu possun kassler sopii mainiosti erilaisten lounasruokien valmistukseen. Kassler on valmistettu suomalaisesta viljaporsaan lihasta ja se on saatavana 2 kg pakkauksissa.
Ainesosat
Viljaporsaan niska (99 %), vesi, jodioitu suola, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi. Voimakassuolainen
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 99 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Energiasisältö (kJ) | 803  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 193  kcal |
Rasvaa | 13  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 5.3  g |
Hiilihydraattia | 1  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 18  g |
Suolaa | 2.1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E250 Natriumnitriitti 
E301 Natriumaskorbaatti  E450 Dinatriumdifosfaatti  |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 615005 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Asettele viipaleet gn ½ 65 vuokaan. Kuumenna kunnes sisälämpötila +70c. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Lägg skivorna i en ½ -65 GN-kantin. Värm tills innertemperaturen är +70 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |