Buffet Stekt Viltskav IQF1,5kg
6407860068944
Atria Suomi Oy
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
2
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Riistakäristys on perinteinen herkku, joka sopii tarjottavaksi perunamuusin tai keitettyjen perunoiden kanssa. Riistakäristyksen kylkeen sopivat myös säilötyt punajuuret tai suolakurkut. Buffet kypsä riistakäristys on valmistettu saksanhirvestä. Kypsä riistakäristys on saatavana pakasteena, 2x1,5 kg pakkauskoossa.
Ingredienser
Saksanhirvenliha (Uusi-Seelanti), vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451)
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Saksanhirvi |
Ainesosan määrä prosenteissa : 89 
Kasvatuspaikka : Uusi-Seelanti  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
| Sisältää | Fosfaatti  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  Maito  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
| Energiasisältö (kJ) | 577  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 138  kcal |
| Rasvaa | 6.9  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.9  g |
| Hiilihydraattia | 0.9  g |
| Hiilihydraattia, josta sokereita | 0.2  g |
| Ravintokuitua | 0  g |
| Proteiinia | 18  g |
| Suolaa | 1.1  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E450 Dinatriumdifosfaatti 
E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
| Brändinimi | Buffet |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 6894 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistusohjeet | Laita sulatettu käristysliha 1/1 65 mm GN -vuokaan tai pataan. Lisää neste ja mausta. Hauduta tarjoilulämpötilaan miedolla lämmöllä padassa tai yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla +150 asteessa. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Lägg det tinade köttet i en 1/1 65 mm GN-form eller -gryta. Tillsätt vätska och krydda. Låt sjuda på svag värme i gryta tills lämplig serveringstemperatur har uppnåtts eller i kombiugn med kombifunktion i +150 grader. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
| Ruokavaliotieto |
Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita
Ei sisällä sianlihaa |





