Feelia Naudanlihapyree 600g
6430031892628
Feelia Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
8
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Vakuumiin pakattu kypsä, maidoton ja gluteeniton pyree.
Ainesosat
Naudanliha 63 % (Suomi), vesi, rapsiöljy, muunnettu perunatärkkelys, jodioitu suola, sokerikulööri.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Ruotsi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
| Energiasisältö (kJ) | 598  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 143  kcal |
| Rasvaa | 9.5  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.9  g |
| Hiilihydraattia | 0.6  g |
| Hiilihydraattia, josta sokereita | 0  g |
| Ravintokuitua | 0  g |
| Proteiinia | 13.9  g |
| Suolaa | 0.75  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Brändinimi | Feelia |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | B8142 |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Aseta vakuumipussi ritilän tai reikävuoan päällä yhdistelmäuuniin ja kuumenna höyrytoiminnolla +100 °C noin 15 minuuttia. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Lägg vakuumförpackningen på gallret eller i en perforerad kantin i kombiugnen och värm upp med ångkokningsfunktionen i +100 °C i ungefär 15 minuter. Uppvärmningstiderna är riktgivande. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuivassa ja viileässä +2 - +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och svalt +2 - +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage at dry and cool place +2 - +6 °C |
| Alin varastointilämpötila | 2 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
| Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |





