Görans kebablastu 40x100g kypsä, pakaste
6416345001468
Ab Korv-Görans Kebab Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
100% suomlaista lihaa. Mausteinen naudanlihan grillattuja kebablastuja. Valmista herkullista ruokaa helposti.
Ainesosat
Naudanliha (86%), vesi, mausteet (suola, sipuli, mustapippuri, lipstikka, valkosipuli, sarviapilauute, aromivahvenne (E621), sokeri [glukoosi]), tapiokatärkkelys, perunakuitu, stabilointiaineet (E450, E451). Naudanlihan alkuperämaa: Suomi.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Vehnä  Soijapavut  Maito  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Äyriäiset  Kala  Maapähkinä  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Sisältää | Aromivahvenne  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Maitoproteiini  Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 984  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 237  kcal |
Rasvaa | 18  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 8  g |
Hiilihydraattia | 4  g |
Proteiinia | 15  g |
Suolaa | 1.5  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E450 Dinatriumdifosfaatti 
E451 Pentanatriumtrifosfaatti  E621 Mononatriumglutamaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Görans |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 146 |
Valmistustapa | Paisto omassa rasvassa |
Käsittelyohjeet |
Pinottava
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Anna tuotteen sulaa ennen valmistusta. Kuumenna Kebab-liha parilalla, paistinpannulla tai kiertoilmauunissa 200º n. 8 min. Mikroaaltouunissa sulatettuna n. 20-30 sek. tai aseta jäiset kebablastut lautaselle ja lämmitä täysteholla (700W) noin 2 min. Uunissa: Lämmitä jäisiä lastuja 225º noin 4 min. Lisää Korv-Görans Kebab-kastike ja vihanneksia. Tarjoile kebablastut haluamasi lisäkkeiden kuten ranskanperunoiden, lohkoperunoiden, riisin, valkosipuliperunoiden tai perunasoseen kanssa. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina produkten innan tillagningen. Hetta upp kebab-köttet i stekpanna eller varmluftsugn i 200º ca. 8 min. I mikrovågsugn: Lägg de otinade kebabflarnen på en tallrik och värm på full effekt (700W) i ca 2 min. I ugn:värm de otinade flarnen i 225º ca. 4 minuter. Tillsätt Korv-Görans Kebab-dressing och grönsaker. Servera kebabflarnen med önskade tillbehör såsom pommes frites, klyftpotatis, ris,vitlökspotatis eller potatismos. |
Alin varastointilämpötila | -35 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |