Görans original kebablastu 20x100g kypsä
6416345001451
Ab Korv-Görans Kebab Oy
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
100% suomalista lihaa. Mausteinen grillattuja kebablastuja. Valmista herkullista ruokaa helposti.
Ingredienser
Naudanliha (86%), vesi, mausteet (suola, sipuli, mustapippuri, lipstikka, valkosipuli, sarviapilauute, aromivahvenne (E621), dekstroosi, tapiokatärkkelys, perunakuitu, stabilointiaineet (E450, E451). Naudanlihan alkuperämaa: Suomi
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Vehnä  Soijapavut  Maito  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Äyriäiset  Kala  Maapähkinä  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Sisältää | Aromivahvenne  |
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Maitoproteiini  Laktoosi  |
| Energiasisältö (kJ) | 984  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 237  kcal |
| Rasvaa | 18  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 8  g |
| Hiilihydraattia | 4  g |
| Proteiinia | 15  g |
| Suolaa | 1.5  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E450 Dinatriumdifosfaatti 
E451 Pentanatriumtrifosfaatti  E621 Mononatriumglutamaatti  |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Görans |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi |
Laatikko
Pussukka |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 145 |
| Valmistustapa | Paisto omassa rasvassa |
| Käsittelyohjeet |
Pinottava
Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Anna tuotteen sulaa ennen valmistusta. Kuumenna Kebab-liha parilalla, paistinpannulla tai kiertoilmauunissa 200º n. 8 min. Mikroaaltouunissa sulatettuna n. 20-30 sek. tai aseta jäiset kebablastut lautaselle ja lämmitä täysteholla (700W) noin 2 min. Uunissa: Lämmitä jäisiä lastuja 225º noin 4 min. Lisää Korv-Görans Kebab-kastike ja vihanneksia. Tarjoile kebablastut haluamasi lisäkkeiden kuten ranskanperunoiden, lohkoperunoiden, riisin, valkosipuliperunoiden tai perunasoseen kanssa. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina produkten innan tillagningen. Hetta upp kebab-köttet i stekpanna eller varmluftsugn i 200º ca. 8 min. I mikrovågsugn: Lägg de otinade kebabflarnen på en tallrik och värm på full effekt (700W) i ca 2 min. I ugn:värm de otinade flarnen i 225º ca. 4 minuter. Tillsätt Korv-Görans Kebab-dressing och grönsaker. Servera kebabflarnen med önskade tillbehör såsom pommes frites, klyftpotatis, ris,vitlökspotatis eller potatismos. |
| Alin varastointilämpötila | -35 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |





