HK meatloaf 1,7kg frozen
6409100077877
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Mehevä ja kotitekoisen makuinen lihamureke, joka on paistamista vaille valmis. GN-vuokaan mitoitettu, 3 mureketta/vuoka.
Ainesosat
Suomalainen porsaanliha, vesi, suomalainen naudanliha, KORPPUJAUHO (VEHNÄ), SOIJAPROTEIINI, sipuli, jodioitu suola, mausteet (sipuli, valkopippuri, maustepippuri, korianteri, mustapippuri), dekstroosi, aromi (umami).
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Soijapavut  |
| Ei sisällä | Laktoosi  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Energiasisältö (kJ) | 950  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 230  kcal |
| Rasvaa | 15  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 5.7  g |
| Hiilihydraattia | 9  g |
| Proteiinia | 14  g |
| Suolaa | 1.3  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Brändinimi | HK |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 7787 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Paistetaan kohmeisena kiertoilmauunissa ilman muovikuorta 150 °C n. 2 h.Jos pinta alkaa tummua liikaa, peitä foliolla. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Stek delvis tinad utan plasthölje i varmluftsugn 150 °C ca 2 h. Om ytan blir bränt, täck över med folie. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle - 18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under - 18 °C. Får inte frysas efter upptining |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage below -18 °C. Defrozed product should not be refrozed. |
| Alin varastointilämpötila | -18 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |





