HK Maakarit® Baijerin Günther n2kg
2091644400002
HKFoods Finland Oy
Försäljningsenhet
KG
Försäljparti stl:
2
KG
Sold in full sales amount only
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Güntherin resepti on peräisin Saksasta Nürnbergin kaupungin alueelta. Mausteina käytetään yrttejä, joista merkittävin on meirami. Yksi makkara painaa noin 26g.
Ingredienser
Suomalainen porsaanliha, vesi, silava, jodioitu suola, happamuudensäätöaineet (kaliumlaktaatti, E262), dekstroosi, mausteet (mm. sipuli, valkosipuli), stabilointiaine (E450), yrtit (meirami, rosmariini, timjami), aromit, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo). Makkarankuorena lampaansuoli.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
| Suomalainen porsaanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 86 
Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
| Sisältää runsaasti |
Proteiini 
Natrium tai suola  |
| Energiasisältö (kJ) | 1287  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 311  kcal |
| Rasvaa | 28  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 11  g |
| Hiilihydraattia | 1.7  g |
| Proteiinia | 13  g |
| Suolaa | 2.3  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E450 Dinatriumdifosfaatti  E326 Kaliumlaktaatti  E262 Natriumasetaatti  |
| Brändinimi | HK |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 6444 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys: alle + 6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring: under + 6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage: below + 6 °C |
| Alin varastointilämpötila | 4 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |





