HK pork champions chrismas ham ca1,5-3kg
2091382600009
HKScan Finland Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
15
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Lihantaitajien käsityönäyte. Luuton, verkotettu juhlakinkku pienellä rajatulla nahalla ja rasvalla. Tuore ja harmaasuolattu. Tuote on valmistettu suomalaisesta kotitiloillamme vastuullisesti kasvatetusta viljaporsaan lihasta.
Ainesosat
Suomalainen porsaanliha (83 %), vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451),dekstroosi, hapettumisenestoaine (E301)
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia | Ei pakollisesti ilmoitettavia allergeeneja  |
Lisätty | Vettä  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Sisältää runsaasti |
Proteiini 
Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 920  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 220  kcal |
Rasvaa | 16  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 6.1  g |
Hiilihydraattia | 0.2  g |
Proteiinia | 19  g |
Suolaa | 1.9  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E301 Natriumaskorbaatti 
E450 Dinatriumdifosfaatti  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | HK |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Laatuvastuu |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 3826 |
Valmistusohjeet | Ota kinkku pakkauksessaan huoneenlämpöön noin 1 h ennen kypsentämistä. Älä avaa pakkausta. Lämmitä uuni 100-125 °C (kiertoilmauunissa 80-100 °C). Laita kinkku pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin, irrota etiketti. Laita uunipelti uuniin ja kypsennä n. 60-70 min/kg. Pakkaus avautuu osittain paiston aikana. Kinkku on valmis, kun sisälämpötila on 72-77 °C. Suosittelemme lihalämpömittarin käyttöä. Poista muovipakkaus, verkko ja kamara jäähtyneestä kinkusta. Kuorruta kamaraton pinta sinapilla, munankeltuaisella, korppujauhoilla ja kokonaisilla neilikoilla. Ruskista uunissa 5-10 min (225 - 250 °C). SÄILYTYS: Säilytä paistettua kinkkua jääkaapissa (+4 - 6 °C). |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta skinkan i sin förpackning i rumstemperatur ca en timme före tillagning. Öppna inte förpackningen. Värm ugnen till 100-125 °C (i varmluftsugn 80-100 °C). Lägg skinkan i sin förpackning med etiketten uppåt på en ugnsplåt, avlägsna etiketten. Sätt ungsplåt I ugnen och stek ca 60-70 min per kilo. Förpackningen öppnas delvis under stekning. Skinkan är färdig när innertemperaturen är 72-77 °C. Vi rekommenderar användning av en stektermometer. Avlägsna förpackningen, nätet och svålen när skinkan är svalnat. Bred den svålfria ytan med senap, äggula, skorpmjöl och hela nejlikor. Griljera skinkan i ugnen 5-10 min (225-250 °C). FÖRVARING: Förvara den stekta skinkan i kylskåp (+4 - +6 °C). |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | + 4 °C (max + 6 °C) Säilytä paistettua kinkkua jääkaapissa (+4 - 6 °C). |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | + 4 °C (max + 6 °C) Förvara den stekta skinkan i kylskåp (+4 - +6 °C). |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | + 4 °C (max + 6 °C) Keep the baked ham in the fridge (+4 - +6 °C). |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Inspiraatio
Uudistimme tuotekonseptimme
Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Lue lisää
Demo Kitchen
Wihuri Metro-tukun palveluvalikoimaan kuuluvan Demo Kitchenin päätehtävänä on auttaa Metro-tukun asiakasyrityksiä ravintolaliiketoiminnan kehittämisessä
Lue lisää
Huolehditaan hävikistä
Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Lue lisää
Mutkaton menu helposti
Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Lue lisää