HK Mestarin Juhlakinkku tuoresuolattu luuton 3,0-4,5 kg
2091350000008
HKFoods Finland Oy
Uutuus
Myyntiyksikkö
KG
ME1 koko:
16
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Lihantaitajien käsityönäyte. Luuton, verkotettu juhlakinkku pienellä rajatulla nahalla ja rasvalla. Tuore ja harmaasuolattu. Tuote on valmistettu suomalaisesta kotitiloillamme vastuullisesti kasvatetusta viljaporsaan lihasta. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.
Ainesosat
Suomalainen porsaanliha 83 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E301).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Porsaanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 83 
Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Sisältää runsaasti |
Proteiini 
Natrium tai suola  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 920  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 220  kcal |
Rasvaa | 16  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 6.1  g |
Hiilihydraattia | 0.2  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 0.2  g |
Proteiinia | 19  g |
Suolaa | 1.9  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E301 Natriumaskorbaatti 
E451 Pentanatriumtrifosfaatti  E450 Dinatriumdifosfaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | HK |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 3500 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | PAISTO-OHJE: 1. Ota kinkku huoneenlämpöön ennen paistamista. Sisälämpötilan tulisi olla n. + 10 °C uuniin laitettaessa. 2. Poista pakkaus ja laita kinkku uuniritilälle kamarapuoli ylöspäin. 3. Laita lihalämpömittari kinkun paksuimpaan kohtaan. 4. Laita ritilän alle uunipannu, jossa on vettä. Vettä tulee olla pannulla koko kypsennyksen ajan, jotta uuni pysyy kosteana. 5. Uunin lämpö 100-125 °C (kiertoilmauunissa 80-100 °C). Paistoaika-arvio on 60-70 min / kg. 6. Kinkku on valmis, kun lihalämpömittari näyttää 72-77 °C. Nosta kinkku uunista ja peitä foliolla. 7. Poista verkko ja kamara jäähtyneestä kinkusta. KUORRUTUS: 1. Kuorruta kamaraton pinta sinapilla, munankeltuaisella, korppujauhoilla ja kokonaisilla neilikoilla. 2. Ruskista uunissa 5-10 min (225-250 °C). SÄILYTYS: Säilytä paistettua kinkkua jääkaapissa (+ 4 - + 6 °C). |
Valmistusohjeet (ruotsi) | STEKNING: 1. Låt skinkan stå en stund i rumstemperatur före stekning. Skinkans inre temperatur bör vara ca +10 °C före stekning. 2. Avlägsna förpackningen och lägg skinkan på ett ugnsgaller med svålsidan uppåt. 3. Sätt stektermometern i skinkans tjockaste del. 4. Sätt en ugnspanna med vatten under gallret. Se till att det finns vatten på ugnspannan under hela stekningen så att ugnen hålls fuktig. 5. Ugnens temperatur 100-125 °C (i varmluftsugn 80-100 °C ). Stektiden är ca 60-70 min/kg. 6. Skinkan är färdig då stektermometern visar 72-77 °C. Lyft skinkan ur ugnen och täck den med folie. 7. Avlägsna nätet och svålen när skinkan svalnat. GRILJERING: 1. Bred den svålfria ytan med senap, äggula, skorpmjöl och hela nejlikor. 2. Griljera skinkan i ugnen 5-10 min (225-250 °C). FÖRVARING: Förvara den stekta skinkan i kylskåp (+4 - +6 °C) |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |