HK nöt entrecote ca1kg
2091375300008
HKFoods Finland Oy
Försäljningsenhet
KG
Försäljparti stl:
2
KG
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Ingredienser
Suomalainen naudanliha 100 %. Alkuperä: Suomi. Teurastettu: Suomi 74, 6. Leikattu: Suomi 74, 6474. Raaka-aine varastoitu pakastettuna.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Energiasisältö (kJ) | 780  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 185  kcal |
| Rasvaa | 12  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 6.1  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Proteiinia | 20  g |
| Suolaa | 0.1  g |
| Brändinimi | HK |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 3753 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Ruskista liha kuumalla pannulla öljytilkassa. Nosta uuniastiaan ja aseta paksuimpaan kohtaan paistolämpömittari. Kypsennä 120 °C uunissa kunnes lihan sisälämpö on 62 °C. Nosta liha pois uunista ja anna vetäytyä folioon käärittynä 15 min. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Bryn köttet i olja i en het stekpanna. Lägg köttet i ugnsform och sätt stektermometern i köttets tjockaste del. Stek köttet i ugn i 120 °C tills köttets inre värme är 62 °C. Lyft köttet ut ugnen. Linda in i folie och lät vila 15 min före servering. |
| Alin varastointilämpötila | 3 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |





