HK naudan entrecote n1kg
2091375300008
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
2
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Suomalainen naudanliha 100 %. Alkuperä: Suomi. Teurastettu: Suomi 74, 6. Leikattu: Suomi 74, 6474. Raaka-aine varastoitu pakastettuna.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Energiasisältö (kJ) | 780  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 185  kcal |
Rasvaa | 12  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 6.1  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 20  g |
Suolaa | 0.1  g |
Brändinimi | HK |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 3753 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Ruskista liha kuumalla pannulla öljytilkassa. Nosta uuniastiaan ja aseta paksuimpaan kohtaan paistolämpömittari. Kypsennä 120 °C uunissa kunnes lihan sisälämpö on 62 °C. Nosta liha pois uunista ja anna vetäytyä folioon käärittynä 15 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Bryn köttet i olja i en het stekpanna. Lägg köttet i ugnsform och sätt stektermometern i köttets tjockaste del. Stek köttet i ugn i 120 °C tills köttets inre värme är 62 °C. Lyft köttet ut ugnen. Linda in i folie och lät vila 15 min före servering. |
Alin varastointilämpötila | 3 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |