HK naudan jauheliha 3kg ruskistettu
6409100076634
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Suomalaisesta naudan lihasta jauhettua kypsää käyttövalmista jauhelihaa. Sopii mainiosti esimerkiksi laatikkoruokiin, kastikkeisiin ja erilaisiin täytteisiin.
Ainesosat
Jauhettu suomalainen naudanliha, vesi, jodioitu suola.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
| Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 99.5 
Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Energiasisältö (kJ) | 700  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 168  kcal |
| Rasvaa | 9.5  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.7  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Proteiinia | 20  g |
| Suolaa | 0.6  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | HK |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 7663 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Vesihaude 90 °C 15 min. Yhdistelmäuuni (höyry) 90 °C 10 - 20 min. Painekeittokaappi 90 °C 10 - 20 min. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Vattenbad 90 °C 15 min. Kombinationsugn (ånga) 90 °C 10 - 20 min. Tryckkokskåp 90 °C 10 - 20 min. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys: alle + 6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring: under + 6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage: below + 6 °C |
| Alin varastointilämpötila | 4 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
| Ruokavaliotieto | Ei sisällä sianlihaa |





