HK naudan lihakuutio 3kg sous vide kypsä
6409100079574
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Sous vide -menetelmällä valmiiksi kypsennetty suomalainen naudan lihakuutio. Kokeile patoihin, keittoihin ja kastikkeisiin. Valmista kastike- tai keittopohja ja lisää lihakuutiot. Tasalaatuinen tuote, joka on helppo annostella. Kuutiokoko 16x16 mm.
Ainesosat
Suomalainen naudanliha, jodioitu suola.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Energiasisältö (kJ) | 700  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 170  kcal |
| Rasvaa | 9  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.2  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Proteiinia | 22  g |
| Suolaa | 0.6  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Raaka-aineen määrä per 100g valmista tuotetta | 123  g |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | HK |
| Pakkausmerkintä |
Sydänmerkki
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 7957 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Vesihaude 90 °C 20 min. Yhdistelmäuuni (höyry) 90 °C 20 - 30 min. Painekeittokaappi 90°C 20-30 min. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Vattenbad 90 °C 20 min. Kombinationsugn (ånga) 90 °C 20 - 30 min. Tryckkokskåp 90°C 20 -30 min. |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |





