HK Viljaporsaan Fileepihvi 600g
6409100032401
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
2
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Monikäyttöiset maustamattomat viljaporsaan ulkofileestä valmistetut pihvit. Valmista pannulla, grillissä tai uunissa ja mausta mieleiseksesi. Pakkauksessa on 6 kpl 100 g painoista mehevää pihviä. Ota rasia huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen valmistusta. Paista pihvit öljytilkassa kuumalla pannulla tai grillissä n. 4 min molemmin puolin. Valmistamme tuotteen suomalaisesta viljaporsaasta, joka on kasvatettu vastuullisesti kotitiloillamme. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.
Ainesosat
Suomalainen porsaanliha 100 %. RUNSASPROTEIININEN. Alkuperä: Suomi. Sisältää imutyynyn.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Energiasisältö (kJ) | 500  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 120  kcal |
| Rasvaa | 3.4  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.7  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Proteiinia | 22  g |
| Suolaa | 0.05  g |
| Brändinimi | HK |
| Pakkausmerkintä |
Sydänmerkki
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 3240 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä. Paista pihvit kuumalla pannulla tai grillissä n. 4 min kummaltakin puolelta. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta förpackningen i rumstemperatur ca 30 min före stekning. Stek biffarna i en het stekpanna eller på grillen ca 4 min på båda sidorna. |
| Alin varastointilämpötila | 3 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |





