HK Viljaporsaan Juhlakinkku potkalla pakaste n7-8kg
2091164600005
HKFoods Finland Oy
Uutuus
Myyntiyksikkö
KG
ME1 koko:
21
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Harmaasuolattu, verkotettu ja pakastettu juhlakinkku potkalla. Tuote on valmistettu suomalaisesta kotitiloillamme vastuullisesti kasvatetusta viljaporsaan lihasta. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.
Ainesosat
Suomalainen porsaanliha 83 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E301).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Porsaanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 83 
Kasvatuspaikka : Suomi  Syntymäpaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  Leikkausmaa : Suomi  Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Sisältää runsaasti |
Proteiini 
Natrium tai suola  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 920  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 220  kcal |
Rasvaa | 16  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 6  g |
Hiilihydraattia | 0.2  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 0.2  g |
Proteiinia | 19  g |
Suolaa | 1.9  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E451 Pentanatriumtrifosfaatti 
E316 Natriumerytorbaatti  E450 Dinatriumdifosfaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | HK |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Laatuvastuu |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 1646 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Perinteinen kinkun paisto-ohje: 1. Sulata kinkku pakkauksessaan n. 4 vrk jääkaapissa. Sisälämpötilan tulisi olla n. + 10 °C uuniin laitettaessa. 2. Poista pakkaus ja laita kinkku uuniritilälle kamarapuoli ylöspäin. 3. Laita lihalämpömittari kinkun paksuimpaan kohtaan, niin ettei se kosketa luuta. 4. Laita ritilän alle uunipannu, jossa on vettä. Vettä tulee olla pannulla koko kypsennyksen ajan, jotta uuni pysyy kosteana. 5. Uunin lämpö 100-125 °C (kiertoilmauunissa 80-100 °C). Paistoaika-arvio on 60-70 min / kg. 6. Kinkku on valmis, kun lihalämpömittari näyttää 72-77 °C. Nosta kinkku uunista ja peitä foliolla. 7. Poista verkko ja kamara jäähtyneestä kinkusta. KUORRUTUS: 1. Kuorruta kamaraton pinta sinapilla, munankeltuaisella, korppujauhoilla ja kokonaisilla neilikoilla. 2. Ruskista uunissa 5-10 min (225 - 250 °C) Säilytys: Säilytä paistettua kinkkua jääkaapissa (+4 - 6 °C). |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Stekning på traditionellt sätt: 1. Tina skinkan i förpackningen ca 4 dygn i kylskåpet. Skinkans inre temperatur borde vara ca +10 °C före stekning. 2. Avlägsna förpackningen och lägg skinkan på ett ugnsgaller med svålsidan uppåt. 3. Sätt stektermometern i skinkans tjockaste del så att den inte rör vid benet. 4. Sätt en ugnspanna med vatten under gallret. Se till att det finns vatten på ugnspannan under hela stekningen så att ugnen hålls fuktig. 5. Ugnens temperatur 100-125 °C (i varmluftsugn 80-100 °C ). Stektiden är ca 60-70 min/kg. 6. Skinkan är färdig då stektermometern visar 72-77 °C. Lyft skinkan ur ugnen och täck den med folie. 7. Avlägsna nätet och svålen när skinkan svalnat. GRILJERING: 1. Bred den svålfria ytan med senap, äggula, skorpmjöl och hela nejlikor. 2. Griljera skinkan i ugnen 5-10 min (225-250 °C). Förvaring: Förvara den stekta skinkan i kylskåp (+4 - +6 °C). |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Tuote säilyy: Pakastelämpötilassa (-18 °C), katso päiväysmerkintä. Jääkaapissa (+6 °C) 7 vrk. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Produkten håller sig: I frysbox (-18 °C), se datummärkningen. I kylskåp (+6 °C) 7 dygn. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage: In the freezer (-18 °C): see best before date. In the refrigerator (+6 °C): 7 days. |
Alin varastointilämpötila | -18 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |