HK viljaporsaan kinkkurulla n2,5kg pakaste
2091169800004
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
15
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Harmaasuolattu, luuton ja verkotettu, rasvaton kinkkurulla. Pakastettu. Tuote on valmistettu suomalaisesta kotitiloillamme vastuullisesti kasvatetusta viljaporsaan lihasta. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.
Ainesosat
Suomalainen porsaanliha 83 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E301). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Voimakassuolainen. Lihan alkuperä: Suomi. Tuote säilyy: Pakastelämpötilassa (-18 °C), katso päiväysmerkintä. Jääkaapissa (+6 °C) 7 vrk.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Sisältää runsaasti |
Proteiini 
Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 530  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 130  kcal |
Rasvaa | 5.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2  g |
Hiilihydraattia | 0.2  g |
Proteiinia | 20  g |
Suolaa | 1.9  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E316 Natriumerytorbaatti 
E451 Pentanatriumtrifosfaatti  E450 Dinatriumdifosfaatti  |
Brändinimi | HK |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Laatuvastuu |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 1698 |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Perinteinen kinkun paisto-ohje: 1. Sulata kinkku pakkauksessaan n. 3 vrk jääkaapissa. Sisälämpötilan tulisi olla n. + 10 °C uuniin laitettaessa. 2. Poista pakkaus ja laita kinkku uuniritilälle. 3. Laita lihalämpömittari kinkun paksuimpaan kohtaan. 4. Laita ritilän alle uunipannu, jossa on vettä. Vettä tulee olla pannulla koko kypsennyksen ajan, jotta uuni pysyy kosteana. 5. Uunin lämpö 100-125 °C (kiertoilmauunissa 80 - 100 °C). Paistoaika-arvio on 60-70 min/kg. 6. Kinkku on valmis, kun lihalämpömittari näyttää 72-77 °C. Nosta kinkku uunista ja peitä foliolla. 7. Poista verkko jäähtyneestä kinkusta. KUORRUTUS: 1. Kuorruta pinta sinapilla, munankeltuaisella, korppujauhoilla ja kokonaisilla neilikoilla. 2. Ruskista uunissa 5-10 min (225 - 250 °C). SÄILYTYS: Säilytä paistettua kinkkua jääkaapissa (+4-6 °C). |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Stekning på traditionellt sätt: 1. Tina skinkan i förpackningen ca 3 dygn i kylskåpet. Skinkans inre temperatur borde vara ca +10 °C före stekning. 2. Avlägsna förpackningen och lägg skinkan på ett ugnsgaller. 3. Sätt stektermometern i skinkans tjockaste del. 4. Sätt en ugnspanna med vatten under gallret. Se till att det finns vatten på ugnspannan under hela stekningen så att ugnen hålls fuktig. 5. Ugnens temperatur 100-125 °C (i varmluftsugn 80-100 °C ). Stektiden är ca 60-70 min/kg. 6. Skinkan är färdig då stektermometern visar 72-77 °C. Lyft skinkan ur ugnen och täck den med folie. 7. Avlägsna nätet när skinkan svalnat. GRILJERING: 1. Bred den svålfria ytan med senap, äggula, skorpmjöl och hela nejlikor. 2. Griljera skinkan i ugnen 5-10 min (225-250 °C). FÖRVARING: Förvara den stekta skinkan i kylskåp (+4 - +6 °C). |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Tuote säilyy: Pakastelämpötilassa (-18 °C), katso päiväysmerkintä. Jääkaapissa (+6 °C) 7 vrk. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Produkten håller sig: I frysbox (-18 °C), se datummärkningen. I kylskåp (+6 °C) 7 dygn. |
Alin varastointilämpötila | -18 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |