HK viljaporsaan spare ribs n2kg
2091357400009
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
4
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
THE RIBS! HK Spare ribs on se aito ja alkuperäinen ribs! Pakkauksessa on kaksi noin kilon painoista maustamatonta kokonaista spare ribsiä. Esikypsennä uunissa, viimeistele grillissä grillauskastikkeella sivellen ja nauti. Tuote on valmistettu suomalaisesta kotitiloillamme vastuullisesti kasvatetusta viljaporsaan lihasta. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.
Ainesosat
Suomalainen porsaanliha 100 %.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Suomalainen porsaanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 821  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 193  kcal |
Rasvaa | 13  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.9  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 20  g |
Suolaa | 0.16  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | HK |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Laatuvastuu |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 3574 |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön 1 h ennen valmistuksen aloittamista. Hiero lihan pintaan 2 tl suolaa ja laita se uunivuokaan. Peitä vuoka foliolla ja kypsennä 150 °C uunissa 1½-2 h. Grillaa vielä lihan pinta rapeaksi kuumassa grillissä grillauskastikkeella valellen ja leikkaa paloiksi luiden väleistä. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta fram köttet i rumstemperatur 1 h före tillredning. Grid in 2 tsk salt i köttet och lägg det i en ugnsform. Täck formen med folie och stek i ugn i 150°C 1½-2 h. Efterstek köttet på het grill för att få ytan knaprig, ös med grillsås och skär mellan benen till bitar. |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |