HK viljaporsaan spare ribs n2kg
2091357400009
HKScan Finland Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
4
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
THE RIBS! HK Spare ribs on se aito ja alkuperäinen ribs! Pakkauksessa on kaksi noin kilon painoista maustamatonta kokonaista spare ribsiä. Esikypsennä uunissa, viimeistele grillissä grillauskastikkeella sivellen ja nauti. Tuote on valmistettu suomalaisesta kotitiloillamme vastuullisesti kasvatetusta viljaporsaan lihasta. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.
Ainesosat
Suomalainen porsaanliha 100 %.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Suomalainen porsaanliha |
826_ingredientContentPercentage : 100 
Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  ACTVTY_LAST_PROCESSING : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 821  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 193  kcal |
Rasvaa | 13  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.9  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 20  g |
Suolaa | 0.16  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | HK |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Laatuvastuu |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 3574 |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön 1 h ennen valmistuksen aloittamista. Hiero lihan pintaan 2 tl suolaa ja laita se uunivuokaan. Peitä vuoka foliolla ja kypsennä 150 °C uunissa 1½-2 h. Grillaa vielä lihan pinta rapeaksi kuumassa grillissä grillauskastikkeella valellen ja leikkaa paloiksi luiden väleistä. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta fram köttet i rumstemperatur 1 h före tillredning. Grid in 2 tsk salt i köttet och lägg det i en ugnsform. Täck formen med folie och stek i ugn i 150°C 1½-2 h. Efterstek köttet på het grill för att få ytan knaprig, ös med grillsås och skär mellan benen till bitar. |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |
Inspiraatio
Uudistimme tuotekonseptimme
Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Lue lisää
Demo Kitchen
Wihuri Metro-tukun palveluvalikoimaan kuuluvan Demo Kitchenin päätehtävänä on auttaa Metro-tukun asiakasyrityksiä ravintolaliiketoiminnan kehittämisessä
Lue lisää
Huolehditaan hävikistä
Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Lue lisää
Mutkaton menu helposti
Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Lue lisää