Jyväbroiler basilika-sitruunaruoho iso suikale broilerin fileestä 350g
6407830038465
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Basilika-sitruunaruoho maustettu iso Jyväbroiler fileesuikale sopii todella moneen kanaruokaan, aina herkullisista ja täyteläisistä kastikkeista erilaisiin eksoottisiin ruokiin. Kypsennyksen jälkeen viilennettynä sopii myös mainiosti salaatin joukkoon. Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2 min ja hauduta 6 - 8 min kypsäksi. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Ainesosat
Broilerin fileesuikale (84 %), vesi, mausteet (mm. basilika, sitruunaruoho, inkivääri, kardemumma, muskotinkukka, kurkuma, kumina, paprika, chili, sarviapila), auringonkukkaöljy, suola, maniokki- ja perunatärkkelys, sitruunamehu. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Broilerinliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 84 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
| Sisältää | Vettä  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  Lisäaineita  |
| Energiasisältö (kJ) | 422  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 100  kcal |
| Rasvaa | 2.6  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.5  g |
| Hiilihydraattia | 0.5  g |
| Ravintokuitua | 0.1  g |
| Proteiinia | 19  g |
| Suolaa | 1.1  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Brändinimi | Jyväbroiler |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 3846 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistusohjeet | Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2 min ja hauduta 6 - 8 min, kunnes sisälämpötila on +75 °C |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta ut filéstrimlorna i rumstemperatur ½ timme före tilllagningen. Bryn i en het panna i en skvätt olja ca 2 minuter och låt småkoka 6 - 8 min färdigt, tills innertemperaturen är +75°C. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
| Alin varastointilämpötila | 5 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 8 °C |





