Jyväbroiler havssalt kycklingfilé 350g
6407830038199
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Merisuolattu Jyväbroiler kokonainen filee sopii todella moneen kanaruokaan, aina herkullisista ja täyteläisistä kastikkeista erilaisiin eksoottisiin ruokiin. Kypsennyksen jälkeen viilennettynä sopii myös mainiosti salaatin joukkoon. Miedosti suolatuista fileestä saat juuri sen makuisia kuin haluat, joko pintamaustamalla tai marinoimalla. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Ainesosat
Broilerin filee (91 %), vesi, jodioitu merisuola. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Broilerinliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 91 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Sisältää | Vettä  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  Lisäaineita  |
Energiasisältö (kJ) | 380  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 90  kcal |
Rasvaa | 1.1  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.3  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 20  g |
Suolaa | 0.65  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brändinimi | Jyväbroiler |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 3819 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | UUNI: Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Kuumenna uuni 180 °C. Ruskista fileet kuumalla pannulla tilkassa öljyä kummaltakin puolelta. Siirrä fileet uunivuokaan ja uuniin. Paista n. 20 - 25 min kunnes sisälämpötila on +75 °C. Suolaa ja mausta tai täytä makusi mukaan. PANNU: Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2-4 min välillä kääntäen, laske pannun lämpötila miedolle lämmölle ja jatka kypsentämistä 15-20 minuuttia kunnes sisälämpötila on +75 °C. Suolaa ja mausta tai täytä makusi mukaan. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | UGN: Ta ut filéerna i rumstemperatur ½ timme före tillredningen. Värm ugnen till 180 °C. Bryn filéerna i het panna i en skvätt olja på vardera sidan. Lägg filéerna i en ugnsform och sätt i ugnen. Stek i ca 2025 min tills innertemperaturen är +75 grader. Salta och krydda eller fyll enligt egen smak. PANNA: Ta ut filéerna i rumstemperatur ½ timme före tillredningen. Stek på en het panna i en skvätt olja ca 24 min och vänd dem då och då, sänk till svag värme och fortsätt tillredning 1520 minuter tills innertemperaturen är +75°C. Salta och krydda eller fyll enligt egen smak. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |