Jyväbroiler naturelli iso suikale broilerin fileestä 330g
6407830038496
Atria Suomi Oy
Sales unit:
ST
Sales amount:
4
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Maustamaton iso Jyväbroiler fileesuikale sopii todella moneen kanaruokaan, aina herkullisista ja täyteläisistä kastikkeista erilaisiin eksoottisiin ruokiin, kuten fajitaksiin tai tortilloihin. Kypsennyksen jälkeen viilennettynä sopii myös mainiosti salaatin joukkoon. Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2 min ja hauduta 6 - 8 min kypsäksi. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Ingredients
Broilerinfilee
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa |
Suomi 
Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Broilerinliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Broilerinliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 418  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 99  kcal |
Rasvaa | 1.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.4  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 22  g |
Suolaa | 0.13  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brändinimi | Jyväbroiler |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 3849 |
Asetuksen tyyppi |
Terveysmerkki / Tunnistusmerkki
Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet |
Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2 min ja hauduta 6 - 8 min, kunnes sisälämpötila on +75 °C Mausta haluamallasi tavalla.
Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2 min ja hauduta 6 - 8 min, kunnes sisälämpötila on +75 °C Mausta haluamallasi tavalla. |
Valmistusohjeet (ruotsi) |
Ta ut filéstrimlorna i rumstemperatur ½ timme före tilllagningen. Bryn i en het panna i en skvätt olja ca 2 minuter och låt småkoka 6 - 8 min färdigt, tills innertemperaturen är +75°C. Smaksätt som du vill.
Ta ut filéstrimlorna i rumstemperatur ½ timme före tilllagningen. Bryn i en het panna i en skvätt olja ca 2 minuter och låt småkoka 6 - 8 min färdigt, tills innertemperaturen är +75°C. Smaksätt som du vill. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |