Kariniemen hunajamarinoitu kananpojan fileesuikale n4kg dyno
2077245100008
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö
KG
ME1 koko:
4
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Suomalainen broilerinfilee (73%), vesi, rypsiöljy, hunaja-väkiviinaetikka (hunaja 0,5%), maissidekstroosi, jodioitu suola, aromit (mm. sipuli), maissimaltodekstriini, mausteet (mm. mustapippuri, paprika, kurkuma, valkosipuli), kasvikuitu (psyllium, herne), stabilointiaineet (guarkumi, ksantaanikumi). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Suomalainen broilerinfilee | Ainesosan määrä prosenteissa : 73  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia | Ei pakollisesti ilmoitettavia allergeeneja  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Energiasisältö (kJ) | 414  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 99  kcal |
| Rasvaa | 3.1  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.5  g |
| Hiilihydraattia | 1.7  g |
| Proteiinia | 16  g |
| Suolaa | 0.9  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E412 Guarkumi 
E415 Ksantaanikumi  E551 Piidioksidi  |
| Syntymäpaikka | Suomi |
| Kasvatuspaikka | Suomi |
| Teurastuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Kariniemen |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Kuppi / Saavi |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 2451 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistustapa | Paistaminen, pannulla |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Paista suikaleet kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä n.10 min välillä käännellen. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta fram förpackningen i rumstemperatur ca 30 min före tillagning. Stek strimlorna i olja i en stekpanna i ca 10 min, vänd strimlorna med jämna mellanrum tills de är genomstekta. |
| Alin varastointilämpötila | 3 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |





