Kariniemen kalkons filéstrimla 3kg färdig
6409100073411
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Suomalaista kalkkunanfileetä miedosti suolattuna, suikaloituna ja valmiiksi mureaksi kypsytettynä.
Ainesosat
Suomalainen kalkkunanliha, vesi, jodioitu suola.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Kalkkunanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 99.5 
Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 588  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 140  kcal |
Rasvaa | 4  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 26  g |
Suolaa | 0.6  g |
Raaka-aineen määrä per 100g valmista tuotetta | 110  g |
Brändinimi | Kariniemen |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 7341 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Vesihaude 90 °C 20 min. Yhdistelmäuuni (höyry) 90 °C 20 - 30 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Vattenbad 90 °C 20 min. Kombinationsugn (ånga) 90 °C 20 - 30 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys: alle + 6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring: under + 6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage: below + 6 °C |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |