Kariniemen kananpojan fileesuikale kypsä 3kg
6409100074302
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
7
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Sous vise menetelmällä kypsennettyä suomalaista broilerin fileetä suikaloituna ja miedosti suolattuna. Loistava raaka-aina esimerkiksi kastikkeisiin ja keittoihin.
Ainesosat
Suomalainen broilerinfilee, vesi, jodioitu suola.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Broilerinfilee |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 550  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 130  kcal |
Rasvaa | 3.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.2  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 25  g |
Suolaa | 0.6  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Raaka-aineen määrä per 100g valmista tuotetta | 110  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Kariniemen |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 7430 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Yhdistelmäuuni (höyry) 90 °C 20 - 30 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Kombinationsugn (ånga) 90 °C 20 - 30 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle + 6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under + 6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage below + 6 °C |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |