Kariniemen Kananpojan Koipipala maustamaton n. 1 kg
2091282000008
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
3
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kariniemen Kananpojan koipipalat on helppo kypsentää grillissä, uunissa tai airfyerilla. Rapeat ja paahteista väriä saaneet koipipalat ovat parhaimmillaan. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
Ainesosat
Suomalainen broilerin koipipala 100 %. Runsasproteiininen. Alkuperämaa Suomi. Pakattu suojakaasuun.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 474  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 113  kcal |
Rasvaa | 3.9  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.2  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 19  g |
Suolaa | 0.2  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Kariniemen |
Pakkausmerkintä |
Sydänmerkki
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 2820 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Paistettu |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus, mausta ja paista uunissa kypsäksi 200 °C n. 50 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Låt paketet stå i rumstemperatur ca 30 min före tillredning. Ta produkten ur förpackningen, smaksätta och stek i ugn 200 °C ca 50 min tills den är helt genomstek. |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |