Kariniemen kananpojan koipireisi marinoitu n1,2kg
2077265000005
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö
KG
ME1 koko:
4,8
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kariniemen Kananpojan koipireisi perinteiseen tyyliin maukkaasti marinoituna. Valmiiksi marinoitu koipireisi on helppo kypsentää uunissa. Samaan uunivuokaan voi lisätä esim kasviksia oman mieltymyksen mukaan. Rasiassa 3 koipireittä. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
Ainesosat
Suomalainen broilerin koipireisi (74 %), vesi, rypsiöljy, maissitärkkelyssiirappi, jodioitu suola, etikka, sokeri, mausteet (paprika, curry, valkopippuri, valkosipuli), kasvikuidut (psyllium,herne), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), aromit, happamuudensäätöaine (maitohappo). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Energiasisältö (kJ) | 754  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 180  kcal |
| Rasvaa | 14  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.6  g |
| Hiilihydraattia | 1.8  g |
| Proteiinia | 13  g |
| Suolaa | 1  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E270 Maitohappo 
E412 Guarkumi  E415 Ksantaanikumi  |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Kariniemen |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 2650 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistustapa | Paisto |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja paista uunissa kypsäksi 200 °C n. 60 min. Vinkki: lisää vuokaan juureksia, currytahnaa, kookosmaitoa ja vettä. Mausta suolalla ja pippurilla. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Låt paketet stå i rumstemperatur ca 30 min före tillredning. Ta produkten ur förpackningen och stek i ugn 200 °C ca 60 min tills den är helt genomstek. Tips: tillsätt rotsaker, currypasta, kokosmjölk och vatten. Smaka av med salt och peppar. |
| Alin varastointilämpötila | 4 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |





