Kariniemen kananpojan koipireisi n4kg luuton, nahalla, miedosti suolattu
2091247100002
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
4
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kariniemen Suomalaista kotitilan kananpojan luuton nahallinen koipireisi. Yksi mehevä nahallinen koipireisipaisti painaa noin 180-220g
Ainesosat
Suomalainen broilerin koipireisiliha (90 %), vesi, jodioitu suola, hapettumisenestoaine (E331), etikkajauhe.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Suomalainen broilerin koipireisiliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 90 
Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Energiasisältö (kJ) | 598  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 143  kcal |
Rasvaa | 9.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.8  g |
Hiilihydraattia | 0.2  g |
Proteiinia | 15  g |
Suolaa | 0.61  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brändinimi | Kariniemen |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 2471 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista leikkeet kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä ensin nahka puoli alaspäin ja sen jälkeen toiselta puolelta yhteensä 15-20 min. Voit kypsentää myös uunissa 220 °C n.15 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Låt paketet stå i rumstemperatur 30 min före tillredning. Stek lårfilérna i het stekpanna med en skvätt olja 15 - 20 min först med skinsidan ner och sen andra sidan tills de är helt genomstekta. Du kan även tillreda lårfiléerna i ugnen i 220°C i ca 15 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys + 4 °C (max + 6 °C) |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring + 4 °C (max + 6 °C) |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |