Kariniemen kycklingvingar kryddad 700g
6409100029005
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
3
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Suomalainen broilerin siipi (89 %), vesi, jodioitu suola, dekstroosi, mausteet (mm. cayenne, mustapippuri), säilöntäaineet (E262, maitohappo, kalsiumlaktaatti), aromit, kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Lisätty | Vettä  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Energiasisältö (kJ) | 730  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 175  kcal |
| Rasvaa | 11  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.2  g |
| Hiilihydraattia | 1.4  g |
| Proteiinia | 17  g |
| Suolaa | 1.2  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E415 Ksantaanikumi 
E270 Maitohappo  E327 Kalsiumlaktaatti  E262 Natriumasetaatti  E412 Guarkumi  E551 Piidioksidi  |
| Brändinimi | Kariniemen |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 2900 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistustapa | Paisto |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Grillissä: Grillaa siipipaloja miedolla lämmöllä 20 - 30 min, kunnes ne ovat kypsiä. Uunissa: Kypsennä palat uunissa 225 - 250 °C n. 30 min. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Låt paketet stå i rumstemperatur ca 30 min före tillredning. I grill: Grilla vingbitar på svag värme 20 - 30 min tills de är helt genomstekta. I ugn: Stek bitar i 225 - 250 °C ca 30 min. |
| Alin varastointilämpötila | 4 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |





