Kariniemen Kananpojan marinoitu fileesuikale 3kg kypsä
6409100072841
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kariniemen Kananpojan lempeästi marinoitu käyttövalmis kypsä fileesuikale.
Ainesosat
Suomalainen broilerinfilee, vesi, rypsiöljy, hunaja-omenaviinietikka, jodioitu suola, sokeri, mausteet (jalapeno, sipuli, paprika, kurkuma, chili, korianteri, mustapippuri, juustokumina, inkivääri, maustepippuri), maissidekstroosi, aromit (hiivauute, hunaja, kurkuma, paprika, valkopippuri), sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Broilerinfilee |
Ainesosan määrä prosenteissa : 98 
Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 520  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 124  kcal |
Rasvaa | 4.3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.4  g |
Hiilihydraattia | 1.6  g |
Ravintokuitua | 0.2  g |
Proteiinia | 20  g |
Suolaa | 0.9  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E412 Guarkumi 
E415 Ksantaanikumi  E330 Sitruunahappo  |
Brändinimi | Kariniemen |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 7284 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Tuote on kypsä ja käytettävissä sellaisenaan. Käyttö kuumennettaessa: Yhdistelmäuunissa höyrytoiminnolla 90 °C (n. 20 min), minkä jälkeen tuote on irtonaista lisättäväksi valmistettavaan ruokaan. Loppukuumennus 10 - 15 minuuttia tarjoilulämpötilaan. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Produkten är färdigkokt och kan användas som den är. Vid uppvärmning: I kombinationsugn med ångfunktion 90 °C (ca 20 min), varvid produkten blir lättare att hantera och kan tillsättas i maträtter. Slutlig uppvärmning i 10-15 minuter till serveringstemperatur. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle + 6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under + 6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage below + 6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä sianlihaa |