Kariniemen kananpojan minuuttipihvi miedosti suolattu 760g
6409100026684
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
2
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi miedosti suolattu on ohut, fileestä valmistettu pihvi. Mieto suolaus pitää pihvit kypsennettäessä mehevämpänä. Minuuttipihvi sopii moniin kanaruokiin, esimerkiksi pasta-annoksiin, salaatteihin ja on herkullinen myös grillattuna. Rasiassa on 6-8 pihviä. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
Ainesosat
Suomalainen broilerinfilee (85%), vesi, jodioitu suola, aromi, kasvikuitu (psyllium, herne). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Energiasisältö (kJ) | 354  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 85  kcal |
| Rasvaa | 0.9  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.3  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Proteiinia | 19  g |
| Suolaa | 0.76  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Kariniemen |
| Pakkausmerkintä |
Sydänmerkki
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 2668 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistustapa | Paistaminen, pannulla |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä. Paista pihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä tai grillissä molemmin puolin yhteensä 3 - 5 min. Maustamisvinkki: Sekoita keskenään 2 rkl oliiviöljyä, 1/2 limen puristettu mehu, n.1 tl suolaa, 1 tl kuivattua timjamia tai muuta yrttiä ja halutessasi 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna. Anna pihvien maustua marinadissa pari tuntia. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Låt paketet stå i rumstemperatur ca 30 min före tillredning. Stek biffarna i en het stekpanna i olja eller på grillen i 3-5 minuter på bägge sidor tills de är helt genomstekta. Kryddtips: Blanda 2 msk olivolja, saften från en halv lime, ca 1 tsk salt, 1 tsk torkad timjan eller någon annan krydda och eventuellt även en finfördelad vitlöksklyfta. Låt biffarna kryddas i marinad i ett par timmar. |
| Alin varastointilämpötila | 4 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |





