Kariniemen chicken thin fillet cutlet herb-garlic 350g
6409100026745
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
3
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi yrtti-valkosipuli on ohut, fileestä valmistettu pihvi. Yrtit yhdessä valkosipulin kanssa antavat tuotteelle hienostuneen, välimerellisen maun. Minuuttipihvi sopii moniin kanaruokiin, esimerkiksi pasta-annoksiin, salaatteihin ja on herkullinen myös grillattuna. Rasiassa on 3-4 pihviä. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
Ainesosat
Suomalainen broilerinfilee (81 %), vesi, rypsiöljy, mausteet (mm. valkosipuli, mustapippuri, sipuli, paprika, viherpippuri, sitruuna, rosmariini, timjami), jodioitu suola, aromit, kasvikuitu (psyllium, herne, sitrus), sokeri. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi. Pakattu suojakaasuun.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Energiasisältö (kJ) | 441  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 102  kcal |
| Rasvaa | 3.2  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.5  g |
| Hiilihydraattia | 0.9  g |
| Proteiinia | 18  g |
| Suolaa | 1.1  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Kariniemen |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 2674 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistustapa | Paistaminen, pannulla |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Levitä sitruunaoliiviöljy pihveihin ja anna niiden maustua huoneenlämmössä noin 30 min. Grillaa tai paista pihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tai grillissä molemmin puolin yhteensä 3 – 5 min |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Bred ut citron-olivolja på biffarna och låt dem stå i rumstemperatur ca 30 minuter. Stek biffari het stekpanna eller i grill i 3 # 5 minuter på bägge sidor tills de är helt genomstekta. |
| Alin varastointilämpötila | 4 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |





