Kariniemen kananpojan paistisuikale marinoitu 300g
6407720025377
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
3
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kariniemen Kananpojan paistisuikale valmiiksi marinoituna. Paistisuikaleella saa helposti maukasta arkiruokaa ja se sopii monenlaisiin kanaruokiin, esimerkiksi kastikkeisiin, patoihin ja laatikoihin sekä tortillojen ja tacojen täytteeksi. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
Ainesosat
Suomalainen broilerin reisiliha (72 %), vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, aromit, maissimaltodekstriini, kasvikuitu (psyllium, herne), mausteet (paprika, mustapippuri, valkosipuli, sipuli), karamellisoitu sokeri, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, E211, E262), sokeri, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), happamuudensäätöaine (maitohappo), maissirae. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia | Ei pakollisesti ilmoitettavia allergeeneja  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 576  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 138  kcal |
Rasvaa | 9.1  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2  g |
Hiilihydraattia | 0.5  g |
Proteiinia | 14  g |
Suolaa | 1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E262 Natriumasetaatti 
E270 Maitohappo  E211 Natriumbentsoaatti  E412 Guarkumi  E415 Ksantaanikumi  E202 Kaliumsorbaatti  |
Syntymäpaikka | Suomi |
Kasvatuspaikka | Suomi |
Teurastuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Kariniemen |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 2537 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Paista suikaleet kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä n. 10 min välillä käännellen. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta ut förpackningen i rumstemperatur ca 30 min innan tillagning. Stek strimlorna i olja i en stekpanna för ca 10 min, vänd strimlorna med jämna mellanrum tills genomstekt. |
Alin varastointilämpötila | 3 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |