Kariniemen kananpojan rintaleike marinoitu n1kg
2077211700003
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
4
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kariniemen kananpojan rintaleike marinoituna on luullinen rintafilee. Maukkaasti marinoitu rintaleike maistuu koko perheelle ja valmistuu helposti uunissa. Rintaleikkeen kaveriksi uunivuokaan voi lisätä myös kasviksia oman mieltymyksen mukaan. Rasiassa 3-4 rintaleikettä. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
Ainesosat
Suomalainen broilerin nahallinen ja luullinen rintaleike (74 %), vesi, rypsiöljy, maissitärkkelyssiirappi, etikka, jodioitu suola, sokeri, mausteet (paprika, curry, valkopippuri, valkosipuli), kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), aromit, happamuudensäätöaine (maitohappo). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa |
Suomi 
Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia |
Ei sisällä 
Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää |
Säilöntäaine 
Säilöntäaine  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Laktoosi  Gluteeni  Gluteeni  |
Sisältää runsaasti |
Proteiini 
Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) |
501 
kJ 501  kJ |
Energiasisältö (kcal) |
120 
kcal 120  kcal |
Rasvaa |
5.3 
g 5.3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja |
1.1 
g 1.1  g |
Hiilihydraattia |
1.9 
g 1.9  g |
Proteiinia |
16 
g 16  g |
Suolaa |
1 
g 1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia |
0 
g 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E270 Maitohappo 
E270 Maitohappo  E415 Ksantaanikumi  E415 Ksantaanikumi  E412 Guarkumi  E412 Guarkumi  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Kariniemen |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi |
Rasia
Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero |
2117
2117 |
Asetuksen tyyppi |
Terveysmerkki / Tunnistusmerkki
Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa |
Paisto
Paisto |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja paista uunissa kypsäksi 200 °C n. 60 min. Vihje: täytä rintaleikkeet parmesanilla ja basilikalla. Sulje hammastikulla. Lisäkkeeksi valkoviinillä maustettu tomaattikastike ja pastaa. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Låt paketet stå i rumstemperatur ca 30 min före tillredning. Ta produkten ur förpackningen och stek i ugn 200 °C ca 60 min tills den är helt genomstek. Tips: fyll bröstbitarna med parmesan och basilika. Fäst knytena med tandpetare. Servera till pasta med vitvinspetsad tomatsås. |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |