Kariniemen kananpojan sisäfilee miedosti suolattu n2kg
2091270400001
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö
KG
ME1 koko:
2
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Suomalaista kananpojan sisäfileetä miedosti suolattuna.
Ainesosat
Suomalainen broilerin sisäfilee (86 %), vesi, jodioitu suola, kasvikuitu (psyllium, herne).
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
| Broilerin sisäfilee |
Ainesosan määrä prosenteissa : 86 
Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Energiasisältö (kJ) | 330  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 79  kcal |
| Rasvaa | 0.7  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.2  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Proteiinia | 18  g |
| Suolaa | 0.76  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Kariniemen |
| Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 2704 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Yhdistelmäuuni/kiertoilmauuni 175 °C, noin 25 minuuttia, kunnes sisälämpö vähintään 75°C. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Kombiugn/Varmluftsugn 180 °C, 15-20 minuter tills innertemperaturen är minst 75°C. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys + 4 °C (max + 6 °C) |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring + 4 °C (max + 6 °C) |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage + 4 °C (max + 6 °C) |
| Alin varastointilämpötila | 4 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |





