Prims Canette duck leg 140-200g 2pc/vac
2066825400003
PNM–Chipsters Oy
Asiakastoive
Myyntiyksikkö
KG
ME1 koko:
1
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ranskalainen Barbarie Ankanrinta on maultaan rikas ja mehevä. Barbarie-ankan punainen, tumma liha on kiinteämpää ja vähärasvaisempaa kuin muiden ankkarotujen. Lihassa on aavistuksen myskimäinen makuvivahde. Barbarie ankanrinta on helppo valmistaa pannulla ja sopii erinomaisesti tarjoiltavaksi pääruoaksi juhlapöytään.
Ainesosat
Ankka (100%
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Ranska  |
Ainesosien alkuperät
| Ankanrinta |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Syntymäpaikka : Ranska  Kasvatuspaikka : Ranska  Teurastuspaikka : Ranska  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
| Energiasisältö (kJ) | 938  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 226  kcal |
| Rasvaa | 17  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 5.1  g |
| Hiilihydraattia | 0.4  g |
| Hiilihydraattia, josta sokereita | 0.1  g |
| Proteiinia | 18  g |
| Suolaa | 0.2  g |
| Brändinimi | Prim's |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 53254 |
| Käsittelyohjeet | Pakaste |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaring -18°C eller kallare. Får inte frysas ner igen efter upptining. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | FROZEN. Store as frozen -18°C or colder. Never refreeze a thawed product. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |





