RF Alleri nakkimakkara 100x40g pakaste
6416661020037
Rollfoods Oy Ab
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Alleri nakkimakkara (40 g) on herkullinen, lihaisa (porsaanliha 76,5 %) ja allergeenivapaa kypsä nakki. Tuote on valmistettu aitoon lampaan suoleen, mikä on todettu turvalliseksi allergikoille. Tuote ei sisällä perunaa. Allerit on sekä kehitetty että valmistettu Suomessa, suomalaisista raaka-aineista ja niille on myönnetty Hyvää Suomesta-merkki. Allerit eivät sisällä maitoa, kananmunaa, naudanlihaa, viljatuotteita, gluteenia, soijaa tai mausteita. Lisäksi tuote täyttää Sydänmerkki-kriteerit ja ovat myös jodittomia.
Ingredienser
Porsaanliha (Suomi) 76,5 %, vesi, luonnonkuori, suola , säilöntäaine (suola, natriumnitriitti(E250), paakkuuntumisenestoaine (E535)), stabilointiaineet (E450), hapettumisenestoaine (E300).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Porsaanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 76.5 
Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää | Natriumnitriitti  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Vehnä  Laktoosi  Maito  Munia  Soija  Pähkinöitä  Vilja  |
Energiasisältö (kJ) | 991  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 236  kcal |
Rasvaa | 20.3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.5  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 13.4  g |
Suolaa | 1.5  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E250 Natriumnitriitti 
E300 Askorbiinihappo  E450 Dinatriumdifosfaatti  E535 Natriumferrosyanidi  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Alleri |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Kartonki |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 2003 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Valmistusohjeet | Sulata tuote jääkaapissa ja käytä tavallisen makkaran tapaan. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina produkten i kylen och använd som vanligt korv. |
Alin varastointilämpötila | -18 °C |