RF Alleri nakkimakkara 100x40g pakaste
6416661020037
Rollfoods Oy Ab
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Alleri nakkimakkara (40 g) on herkullinen, lihaisa (porsaanliha 76,5 %) ja allergeenivapaa kypsä nakki. Tuote on valmistettu aitoon lampaan suoleen, mikä on todettu turvalliseksi allergikoille. Tuote ei sisällä perunaa. Allerit on sekä kehitetty että valmistettu Suomessa, suomalaisista raaka-aineista ja niille on myönnetty Hyvää Suomesta-merkki. Allerit eivät sisällä maitoa, kananmunaa, naudanlihaa, viljatuotteita, gluteenia, soijaa tai mausteita. Lisäksi tuote täyttää Sydänmerkki-kriteerit ja ovat myös jodittomia.
Ainesosat
Porsaanliha (Suomi) 76,5 %, vesi, luonnonkuori, suola , säilöntäaine (suola, natriumnitriitti(E250), paakkuuntumisenestoaine (E535)), stabilointiaineet (E450), hapettumisenestoaine (E300).
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Porsaanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 76.5 
Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää | Natriumnitriitti  |
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Vehnä  Laktoosi  Maito  Munia  Soija  Pähkinöitä  Vilja  |
| Energiasisältö (kJ) | 991  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 236  kcal |
| Rasvaa | 20.3  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.5  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Proteiinia | 13.4  g |
| Suolaa | 1.5  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E250 Natriumnitriitti 
E300 Askorbiinihappo  E450 Dinatriumdifosfaatti  E535 Natriumferrosyanidi  |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Alleri |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Kartonki |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 2003 |
| Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
| Käsittelyohjeet | Pakaste |
| Valmistusohjeet | Sulata tuote jääkaapissa ja käytä tavallisen makkaran tapaan. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina produkten i kylen och använd som vanligt korv. |
| Alin varastointilämpötila | -18 °C |





