Saarioinen bbq kycklingben 4,5kg/ca55-9 g färdigstekt, djupfryst
6412000040537
Saarioinen Oy
Uutuus
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Paahtaen kypsennettyjä, BBQ-maustettuja, lihaisia broilerin koipipaloja. Irtopakastettu. 100 g:aan tuotetta on käytetty 129 g koipipaloja.
Ainesosat
Broilerin koipipala (Suomi), tomaatti, paprikatahna (paprika, suola, muunnettu maissitärkkelys), rapsiöljy, siirappi, jodioitu suola, SOIJAkastike (vesi, SOIJApapu, suola, etikka), ananastäysmehutiiviste, mausteet (mm. korianteri, SINAPINSIEMEN, mustapippuri, inkivääri, chili), punaviinietikka, etikka, sokeri, sakeuttamisaine (E 415), riisijauho. 100 g:aan tuotetta on käytetty 129 g koipipaloja.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Sinappi 
Soijapavut  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Selleri 
Muna  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Sisältää runsaasti |
Proteiini 
Natrium tai suola  |
Lähde | Tyydyttymätön rasva (-pitoisuus)  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 806  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 193  kcal |
Rasvaa | 9.6  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.2  g |
Hiilihydraattia | 2.5  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 1.9  g |
Ravintokuitua | 0.5  g |
Proteiinia | 24  g |
Suolaa | 1.3  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E1422 Asetyloitu ditärkkelysadipaatti 
E415 Ksantaanikumi  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Saarioinen |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4053 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Kohmeisena pellille levitettynä. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 200 °C n. 15 min. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 130 °C n. 15 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Delvis tinade utbredda på plåt. Kombiugn/varmluft 200 °C ca 15 min. Kombiugn/kombifunktion 130 °C ca 15 min. Värdena beror på ugnen. Temperaturen inne i produkten skall vara minst 70 ºC. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under -18 °C. Får inte frysas efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Under -18 °C. The defrosted product must not be frozen again. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto |
Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita
Ei sisällä sianlihaa |