Saarioinen broilerin fileesuikale 2kg kypsä
6412000041268
Saarioinen Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Sous vide -kypsennettyä, mureaa, irtonaista ja mehukasta, miedosti suolalla maustettua broilerin kypsää fileesuikaletta. Suikalekoko noin 10x10x35 mm.
Ainesosat
Broilerinfilee 94 % (Suomi), vesi, jodioitu suola, muunnettu perunatärkkelys, stabilointiaineet (E 450, E 451), glukoosi, sakeuttamisaine (E 415). Broilerinfilee saattaa sisältää luuta.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Muna  Kala  Maito  Pähkinät  Maapähkinä  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Soijapavut  Selleri  Sinappi  Ohra  Kamut-vilja  Kaura  Speltti  Lupiini  Ruis  Cashewpähkinä  Nilviäiset  Vehnä  |
| Sisältää | Proteiini  |
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  Maitoproteiini  Maito  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Energiasisältö (kJ) | 430  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 100  kcal |
| Rasvaa | 1.7  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.4  g |
| Hiilihydraattia | 0.8  g |
| Ravintokuitua | 0  g |
| Proteiinia | 20  g |
| Suolaa | 0.76  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E1412 Ditärkkelysfosfaatti 
E415 Ksantaanikumi  E450 Dinatriumdifosfaatti  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Saarioinen |
| Pakkausmerkintä |
Sydänmerkki
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 4126 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistustapa | Valmis |
| Valmistusohjeet | Tuotteen voi lämmittää pakkauksessaan ennen ruokaan lisäämistä yhdistelmäuunissa höyrykeitolla 100 °C:ssa n. 20 min. Näin suikaleet irtoavat paremmin toisistaan ja sekoittuvat helpommin ruokaan. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Oöppnade påsar kan värmas i kombiugn/kombifunktion i 100 °C ca 20 min. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle +6 °C. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under +6 °C. |
| Alin varastointilämpötila | 2 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |





